✔️ Gratis verzending
✔️ Gratis retourneren
✔️ Gratis advies op maat
📞 +31 638047308

Over
JaDa Stroom

"Wij willen ervoor zorgen dat niemand meer zonder stroom zit onderweg zonder dat dit ten koste gaat van het milieu!"

Plug & play groene stroomoplossingen voor

Over JaDa Stroom

JaDa Stroom is opgericht in 2020 en adviseert klanten in groene stroomoplossingen voor voer- en vaartuigen. Het bedrijf is opgericht door de twee broers Jasper de Waal en David de Waal. JaDa staat voor Jasper en David, onze opa heeft deze naam bedacht! Of u nou een caravan, camper, boot of vrachtwagen heeft, niets is te gek voor ons! Daarnaast doen wij ook sets op maat voor schuurtjes, tenten en tiny houses.

Ons assortiment bestaat uit complete plug & play zonnepanelen sets die iedereen kan installeren (lees hier hoe), 230V omvormers, accu’s en gereedschap. Wij kunnen daarnaast het gehele assortiment van Victron Energy en Renogy aanbieden, dit kan op aanvraag als het gewenste product er niet tussen staat. Er zijn meer dan 40 plug & play zonnepanelen sets zodat er voor iedereen wat tussen zit. Daarnaast doet JaDa Stroom ook zonnepanelen sets op maat.

Wij specialiseren ons op het gebied van flexibele zonnepanelen, vaste zonnepanelen en uitklapbare zonnepanelen. Wij maken het de klant gemakkelijk door complete sets aan te bieden, zodat u niet overal los producten hoeft te kopen. 

Onze missie

“Zorgen dat niemand meer zonder stroom zit onderweg, zonder dat dit ten koste gaat van het milieu”.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij vinden het belangrijk om naar onze klanten te luisteren, daarom nodigen wij u graag uit om uw ideeën of suggesties achter te laten in het formulier hieronder!

Vragen over uw situatie zonnepanelen installatie afmetingen

Weet u niet welke zonnepanelen set of accu het beste geschikt is in uw situatie? Of heeft u een vraag over een product? Dan helpen wij u graag, vul het formulier in en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Reviews

Frank Thier
Frank Thier
2023-06-27
Uitstekend geholpen met advies, ook toen er iets mis ging waren ze flexibel en goed/snel bereikbaar via de mail. Ik ben al met al heel tevreden met mijn panelen en de service die ik ontvangen heb.
freddy meijer
freddy meijer
2023-06-18
Heel goed. Snel geleverd alles juist op lengte met stekkers en alles er aan. Binnen een uur geplaatst op de boot. Inc kabels leggen.
Pieter Koers
Pieter Koers
2023-06-05
Ik had eerst een vast paneel besteld maar wilde toch bij nader inzien graag een flex set, omruilen is geen probleem. Ben zeer tevreden over de medewerking en communicatie van David. Ook de adviezen die gegeven worden stel ik erg op prijs.
Harrie van Cranenburgh
Harrie van Cranenburgh
2023-06-02
goed product, goede service
J. Oosting
J. Oosting
2023-06-02
Snelle levering Top
Berend Van Der Zwaag
Berend Van Der Zwaag
2023-05-25
Vorig jaar 3 flexibele zonnepanelen gekocht met omvormer. Om een lang verhaal kort te maken. Ik ben geweldig geholpen in advies voor zowel de keuze, als montage. Altijd antwoord. Vlotte levering en op en top kwaliteit. Het draait nu een jaar en het werkt perfect. Super blij met de keuze van dit bedrijf. Groet Berend van der Zwaag ---
Emiel Furniere
Emiel Furniere
2023-05-24
Alles op tijd geleverd en werkt perfect na een vlotte installatie
A l'ombre du Chateau
A l'ombre du Chateau
2023-05-23
Prima panelen. Wel jammer dat jullie niet de goede kit leveren. Na lange zoektocht koker besteld voor te veel geld via internet. Ook zaak om niet de hoeken eerst aan de panelen te schroeven. Moest allemaal weer los om dat in het reimodak een ronding zit. Daarna weer vast schroeven.
eduard ronsse
eduard ronsse
2023-05-23
werkt prima

Recente blogs