✔️ Gratis verzending
✔️ Gratis retourneren
✔️ Gratis advies op maat
📞 +31 638047308

Veel gestelde vragen – FAQ

Hoe installeer ik een zonnepanelen set van JaDa Stroom?

Een zonnepanelen set van JaDa Stroom is makkelijk te installeren, dit is te lezen in deze blog. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een van de experts!

Hoe kies ik de geschikte zonnepanelen set voor mijn caravan, camper of boot?

Bij het kiezen van een geschikte zonnepanelen set moet er rekening worden gehouden met een aantal zaken, dit is terug te lezen in deze blog. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een van de experts!

Wanneer is een zonnepanelen set voor een voer- of vaartuig de moeite waard?

Vaak is een zonnepanelen set de moeite waard voor een voer- of vaartuig, meer informatie hierover is terug te vinden in deze blog. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een van de experts!

Hoe bevestig ik de zonnepanelen?

Flexibele zonnepanelen worden vaak met kit vast gemaakt, sikaflex 252 wordt vaak gebruikt. Check ook altijd of de kit geschikt is voor het oppervlakte waarop de zonnepanelen komen. Andere opties zijn de bevestigingspunten op de flexibele zonnepanelen of met klittenbandstrips, zorg er in ieder geval voor dat het zonnepaneel er niet af kan waaien. De vaste zonnepanelen worden vastgemaakt met de bevestigingsbeugels die bij de set worden geleverd. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een van de experts!

Welke accu en 12V-230V omvormer heb ik nodig?

Momenteel is hier nog geen blog voor, u kan uw vragen stellen via ons contactformulier. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een van de experts!

Waar vind ik mijn accutype zodat ik mijn laadregelaar goed kan instellen?

Vaak staat dit aangegeven op de accu, of op de website van de leverancier & fabrikant. Indien dit niet het geval is dan kan u dit het beste navragen bij de leverancier of fabrikant. Bij de accu's die JaDa Stroom levert staat het er altijd bij! Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een van de experts!

Hoe verander ik instellingen op de laadregelaar?

Dit verschilt per laadregelaar, in de handleiding die bij de set wordt geleverd staat meer informatie hierover. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een van de experts!

Wat zijn de afmetingen en het gewicht van de zonnepanelen?

Dit staat op de product pagina, onder het kopje: “Informatie over het paneel:”. klik hier voor alle zonnepanelen sets. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een van de experts!

Wat is het verschil tussen de verschillende laadregelaars?

Het verschil tussen de verschillende laadregelaars is terug te vinden in deze blog. onder het kopje: "Opties per laadregelaar". Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een van de experts!