✔️ Gratis verzending
✔️ Gratis retourneren
✔️ Gratis advies op maat
📞 +31 638047308

Hoe is JaDaStroom ontstaan?

Hoe laad je een accu op van een boot, camper, bestelbus, vrachtwagen of caravan? Meestal gaat dit via walstroom of via de motor, maar kan dit niet makkelijker en milieuvriendelijker dachten de twee broers Jasper de Waal en David de Waal?

Want met walstroom moet je altijd naar een stopcontact toe, maar stel je voor je wilt ergens kamperen in een bosgebied of je bent aan het varen met de boot. Dan moet je naar een stopcontact toe, maar hoe ver is dit stopcontact van je vandaan? Soms kan het voertuig de huishoudaccu ook via de motor opladen, maar niet elk voertuig kan dit. En je moet ook de motor laten draaien, dit verbruikt weer brandstof. En als je een tijdje met de camper ergens stil staat wil je daar mogelijk liever blijven staan. Hetzelfde geld voor een boot die je in een haven hebt staan, hier kom je mogelijk niet elke dag dus heb je niet de tijd om de motor aan te zetten, maar de koelkast moet wel blijven draaien.

De oplossing:

Toen bedachten wij ons dat er nog niet veel met zonnepanelen werd gedaan om accu’s van boten en caravans op te laden, terwijl dit heel veel voordelen heeft. Het bedrijf JaDaStroom werd opgericht in 2020. JaDa staat voor Jasper en David, onze opa heeft deze naam bedacht!

Hieronder de voordelen van onze zonnepanelen sets voor boten en caravans:

  • Je hoeft niet je motor laten draaien of naar een stopcontact om stroom op te wekken
  • Zonder ergens aan te denken laden de zonnepanelen je accu op
  • het opwekken van groene stroom is beter voor het milieu dan de motor te laten draaien of via walstroom een accu opladen
  • Onze flexibele zonnepanelen vallen nauwelijks op, aangezien ze dun zijn
  • Via bluetooth of op de schermen van de laadregelaar kan je bijhouden hoe vol de accu zit en wat de zonnepanelen opleveren
  • Wij helpen u met het uitzoeken van de juiste zonnepanelen set, neem contact met ons op voor gratis advies
  • Installeren van de zonnepanelen set is erg makkelijk

Wat is onze missie:

Wij zijn dus ontstaan doordat er geen makkelijk en milieuvriendelijk alternatief is om accu’s op te laden voor boten en caravans. Onze missie is er om ervoor te zorgen dat niemand meer zonder stroom zit onderweg zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Gericht op een hoge service en gemak:

JaDaStroom is gericht op een erg hoge service, wij geven klanten persoonlijk advies op maat en denken graag met onze klanten mee. Of het nou gaat over welke set het meest geschikt is, een vraag over een van onze producten of een installatievraag, wij staan altijd voor u klaar!

Verder zijn onze zonnepanelen sets plug & play en erg eenvoudig te installeren, dit komt omdat er een stapsgewijze instructie bij zit, een schematische tekening en een handleiding van de laadregelaar. Verder staan wij altijd klaar bij vragen over de installatie.

Deel deze blog

Abboneer op de nieuwsbrief

Recente blogs